لیفت سینه

تصویر لیفت سینه
لیفت سینه

شکل سینه‌ها در زنان با افزایش تدریجی سن تغییر پیدا می‌‌کند؛ به طوری که ممکن است مشابه با روز اول سفت و رو به سمت بالا نباشد. عواملی شامل بارداری، شیردهی، اضافه وزن، کاهش وزن، تاثیر جاذبه زمین با گذر زمان و … همگی از جمله عواملی هستند که منجر به افتادگی و تغییر شکل سینه‌ها می‌گردند. دسته‌ای از زنان که از کاهش سایز سینه خود و افتادگی آن رضایت ندارند، می‌‎توانند با استفاده از جراحی ماستوپکسی یا لیفت سینه، سینه‌ها را به سمت بالا بکشند. به طوری که ظاهر آن زیباتر و لیفت شده‌تر به نظر برسد.

با عمل لیفت سینه یا ماستوپکسی، سینه‌ها به سمت بالا کشیده می‌شوند. کسانی که مایل باشند، می‌توانند همزمان با عمل ماستوپکسی، جراحی پروتز سینه را نیز انجام دهند تا حجم سینه‌های آن‌ها بیشتر شود. برای آشنایی با جزئیات تکمیلی پیرامون جراحی لیفت سینه یا ماستوپکسی در ادامه این مقاله از وبسایت دکتر مژگان هادیان همراه ما باشید.

لیفت سینه و یا ماستوپکسی چیست؟

شل شدگی سینه‌ها در بانوان که پتوز سینه نیز نامیده می‌شود، در شدت‌های مختلفی در افراد مختلف بروز پیدا می‌کند. در برخی از زنان میزان افتادگی و شل شدگی سینه‌ها بسیار شدید است، در حالی که میزان این افتادگی در برخی زنان خفیف‌تر می‌باشد. از جراحی ماستوپکسی برای رفع حالت شل و آویزان سینه‌ها و همینطور بالا بردن و بازگرداندن ظاهر جوان به سینه‌ها استفاده می‌شود.

در طی جراحی لیفت سینه، سینه‌های افتاده به سمت بالا کشیده می‌شوند و یک فرم گرد پیدا می‎‌کنند. در این جراحی هر گونه بافت اضافی سینه شامل پوست و چربی‌های اضافی برداشته می‌شوند.

مزایای جراحی لیفت سینه

مهم‌ترین مزیت این جراحی این است که نتایج حاصل از این عمل زیبایی، دائمی است. به طوری که افراد می‌توانند با جراحی لیفت سینه یکی از مهم‌ترین مواردی که در اعتماد به نفس آن‌ها تاثیر منفی را می‌گذارد، از بین ببرند.

طی جراحی لیفت سینه یا ماستوپکسی، مشکلاتی شامل شل بودن بافت سینه، افتادگی سینه، عدم تقارن در سینه‌ها، مشکل در فرم نوک سینه و هاله اطراف آن و … از بین می‌روند و در نهایت سینه‌ها خیلی خوش فرم‌تر و لیفت شده‌تر از اول به نظر می‌رسند.

یکی از نگرانی‌هایی که در مورد لیفت سینه یا ماستوپکسی وجود دارد، اسکارهای ایجاد شده است که البته با توجه به متدهای جدیدی که برای این جراحی استفاده می‌شود و همینطور کرم‌هایی که برای رفع جای بخیه به کار می‌روند، این موضوع قابل حل است. به طوری که پس از چند ماه از عمل، جای بخیه کمتر به نظر می‌رسد.

چه کسانی کاندید مناسبی برای ماستوپکسی هستند؟

تمامی زنان بالغی که رشد سینه‌هایشان به صورت کامل انجام شده است، همینطور از نظر جسمی نیز برای انجام یک جراحی زیبایی آمادگی دارند، کاندید مناسبی برای این جراحی هستند.

در نظر داشته باشید عواملی شامل بارداری و شیردهی منجر به افتادگی سینه‌ها می‌شود. بهتر است اگر در آینده احتمال باردار شدن و شیردهی را می‌دهید،این جراحی را به بعد از دوران بارداری و شیردهی موکول کنید. دلیل این موضوع این است که در این دوران ممکن است مجدد با مشکل افتادگی سینه مواجه شوید.

جراحی لیفت سینه چگونه انجام می شود؟

در قدم اول باید به یک جراح باتجربه مراجعه کنید و معاینه شوید. پزشک متناسب با سن زیباجو، آزمایش‌هایی را برای مراجعه کننده تجویز می‌کند. انجام ماموگرافی برای افرادی که دارای بیش از 35 سال سن هستند، ضرورت دارد.

در طی معاینه‌ای که پیش از جراحی صورت می‌گیرد، جراح محل برش را بر روی سینه زیباجو مشخص می‌کند. در صورتی که زیباجو از نتیجه مشاوره با دکتر رضایت داشته باشد، پس از تعیین وقت عمل باید برای جراحی ماستوپکسی آماده شود.

در طول جراحی طی بیهوشی انجام می‌شود. جراح پس از اینکه شکل دقیق برش‌ بر روی سینه را مشخص کرد، زمانی که مراجعه کننده در بیهوشی به سر می‌برد، پوست‌های اضافی و شل شده را خارج می‌کند. در طی این جراحی، نوک سینه و دیگر بافت‌های سینه کمی بالاتر می‌روند و لیفت می‌شوند.

اینکه جراح در چه قسمت‌هایی برش ایجاد کند، بستگی به شکل و حجم سینه زیباجو دارد. در برخی از زیباجویان برش‌های محدودی در اطراف نوک سینه ایجاد می‌شود؛ درحالی که در برخی دیگر نیاز است برش به صورت عمودی از نوک سینه تا پایین سینه صورت بگیرد. احتمالا وقتی برای دریافت مشاوره و معاینه اولیه به پزشک مراجعه می‌کنید، اینکه از چه تکنیکی برای لیفت سینه شما استفاده می‌شود و در چه قسمت‌هایی برش ایجاد می‌گردد، مطلع خواهید شد.

در پایان در صورت صلاحدید پزشک، از لوله‌های تخلیه کننده در زیرپوست استفاده می‌شود که این لوله‌ها برای خارج کردن خون و مایعاتی که در بدن جمع شده‌اند، کاربرد خواهند داشت.

انواع تکنیک‌های جراحی لیفت سینه

پزشک متناسب با نتایج آزمایش‌های زیباجو و مطابق با نوع افتادگی در سینه فرد، از یکی از تکنیک‌های جراحی لیفت سینه برای بریدن پوست سینه و برداشتن پوست‌های اضافه برای لیفت سینه استفاده می‌‌کند.

در ادامه پیرامون برخی تکنیک‌های جراحی لیفت سینه توضیحاتی را آورده‌ایم.

  • برش هاله سینه : برش هاله سینه برای کسانی که افتادگی سینه در آن‌ها خفیف است، انجام می‌شود.
  • برش ورتیکال (دور هاله سینه و برش عمودی) : برش ورتیکال برای کسانی که میزان افتادگی در سینه‌ آن‌ها متوسط است، کارایی دارد.
  • برش T معکوس یا لنگری : برش لنگری برای جراحی ماستوپکسی برای کسانی که میزان افتادگی در سینه‌های آن‌ها بسیار زیاد است، مناسب می‌باشد.

در برخی مواقع دلیل اصلی افتادگی پستان در زنان، بزرگ بودن بیش از اندازه سینه‌ها می‌باشد. در این صورت جراحی لیفت سینه با جراحی کوچک کردن پستان به صورت همزمان صورت می‌گیرد.

نتایج ماستوپکسی چگونه است؟

پس از جراحی لیفت سینه، متوجه یک تغییر ناگهانی در ظاهر سینه‌های خود خواهید شد. به طوری که ممکن است احساس کنید سینه‌هایتان نسبت به قبل کمی کوچکتر شده است. دلیل این موضوع این است که پس از جراحی لیفت سینه، سینه‌ها گردتر و محکم‌تر می‌شوند.

در روزهای ابتدایی جای بخیه‌ها به صورت یکنواخت قرمز و ملتهب است اما این التهاب به مرور کم‌تر می‌شود و در نهایت از بین می‌رود.

نتایج لیفت سینه زمانی ماندگار است که وزن شما در محدوده سالم و ثابت باقی بماند. هر گونه افزایش وزن و یا عاملی که منجر به کشیدگی پوست شود، از جمله بارداری و یا افزایش سن، ممکن است در نتیجه حاصل از لیفت سینه تاثیر منفی داشته باشد.

مراقبت‌های لازم پس از جراحی لیفت سینه

پس از انجام ماستوپکسی، به دلیل تغییراتی که در بافت سینه انجام می‌شود، تجربه کبودی و تورم در اطراف بخیه‌های ایجاد شده بر روی سینه، تا حداقل دو هفته طبیعی است.

بنابراین نیازی به نگرانی نیست؛ فقط کافی است داروهایی که پزشک برایتان تجویز کرده است را به صورت مرتب مصرف کنید. همینطور مراقبت‌های زیر را نیز جدی بگیرد.

  • به مدت حداقل دو هفته، اجسام سنگین بلند نکنید.
  • به هیچ عنوان تا سپری شدن کامل دوره نقاهت به ناحیه تحت جراحی فشاری را اعمال نکنید.
  • از خوابیدن بر روی شکم و فعالیت جنسی، حداقل برای دو هفته اجتناب کنید.
  • مطابق با زمانبندی که پزشکتان اعلام می‌کند، برای کشیدن بخیه‌ها اقدام کنید. ممکن است پزشک شما برای بهبودی سریع‌تر، استفاده از چسب و یا ژل‌های سیلیکونی را برای شما تجویز کند که باید از آن‌ها استفاده کنید.
  • به مدت یک ماه بعد از جراحی از مصرف الکل و سیگار اجتناب کنید.
  • ده روز قبل و ده روز بعد از ماستوپکسی، از داروهای ضد انعقاد خون شامل آسپرین استفاده نکنید.
  • به مدت دو الی سه هفته بعد از جراحی، از سوتین مخصوص لیفت سینه استفاده کنید. همینطور سعی کنید برای بالانگه داشتن قفسه سینه، از یک بالشت در پشت خود استفاده کنید.

چه کسانی کاندیدای جراحی لیفت سینه محسوب نمی‌شوند؟

اغلب جراحان، جراحی لیفت سینه را برای کسانی که دارای سن زیر 18 سال هستند، زنان باردار، زنان در دوران شیردهی و همینطور بیمارانی که از نتایج این عمل تصورات فانتزی و غیرواقعی دارند، انجام نمی‌دهند. برای زنانی که سلامت عمومی ضعیفی دارند نیز این جراحی توصیه نمی‌شود.

به طور کلی جراحی لیفت سینه برای افرادی که دارای یکی از شرایط زیر هستند، توصیه نمی‌شود:

  • مبتلایات به سرطان پستان
  • افراد با مشکل سلولیت یا عفونت بافت نرم پستان
  • افراد با مشکلات خشکی، ترک خوردگی یا سفت شدن پوست پستان
  • مبتلایان به دیابت کنترل نشده

هزینه جراحی ماستوپکسی چقدر است؟

هزینه جراحی ماستوپکسی با توجه به پارامترهای مختلفی تعیین می‌شود. در تعیین هزینه نهایی جراحی لیفت سینه یا ماستوپکسی، فاکتورهای زیر تاثیرگذار هستند:

  • تخصص پزشک انتخابی برای جراحی سینه
  • تجربه و مهارت پزشک
  • محل جغرافیایی مطب پزشک انتخابی
  • میزان دشواری و پیچیدگی روند جراحی سینه
  • و …

سخن آخر

در صورتی که مایل هستید از طریق جراحی لیفت سینه یا ماستوپکسی به نتایج مورد انتظار خود از جراحی سینه برسید، توصیه می‌کنیم حتما یک پزشک حاذق و با تجربه که دارای چندین نمونه عمل جراحی لیفت سینه موفق است را برای اینکار انتخاب کنید تا بدون تجربه عارضه خطرناک شاهد یک نتیجه عالی باشید.

برای دریافت وقت مشاوره و نوبت معاینه اول و در صورت تمایل جراحی لیفت سینه، از طریق راه‌های ارتباطی با مطب دکتر مژگان هادیان تماس بگیرید.

دی 5, 1402
تعداد بازدید: 0